PROFESIOGRAFIE A PROFESIOGRAFICKÉ ROZBORY - HANZALOVÁ, Jana (Trends in education, 2008)
Příspěvek se zabývá teoretickým vymezením profesiografie, profesiografických rozborů a je zaměřen na možnosti a využití profesiogramů. Zároveň obsahuje charakteristiku rozboru pracovní činnosti a metody potřebné k získání údajů o nárocích profese.
Keywords: profesoigrafie; profesiografický rozbor; profesiogram