VYJADRENI CILU VYUKY V TECHNICKYCH PREDMETECH - KROPAC, Jiri; PLISCHKE, Jitka (Trends in education, 2008)
Stat je zamerena na vybrane zpusoby dosahovani jednoznacnosti a kontrolovatelnosti vyukovych cilu, jak hlavnich, tak dilcich. Tezistem stati je aplikace Magerovy techniky vyjadreni cilu, kterou pro nase pomery provedla D. Tollingerova, pro vyuku technickych predmetu.
Keywords: didaktika technickych predmetu; vyukove cile; Magerova technika.