K OVERENIU E-LEARNINGOVEHO UCEBNEHO MATERIALU V PREDMETE MATEMATIKA PRE FYZIKOV - HORVATHOVA, Daniela (Trends in education, 2008)
V prispevku prezentujeme tvorbu noveho E-learningoveho vzdelavacieho materialu a jeho overenie v praxi. E-learningovy material bol vytvoreny pre vybrane kapitoly predmetu Matematika pre fyzikov, ktory je vyucovany v zimnom semestri prveho rocnika ucitelskeho studia fyziky.
Keywords: E-learning; LMS Moodle; interaktivny ucebny text.