OPTIMALIZACE SOFTWAROVE INFRASTRUKTURY - Milan, KLEMENT; Miroslav, JANU; KVAPIL, Ludek (Trends in education, 2008)
Clanek se zabyva ulohou noveho prvku ve vyvoji lokalnich pocitacovych siti. Popisuje mozne zpusoby optimalizace hardwarove a softwarove infrastruktury lokalnich pocitacovych siti postavenych na platforme Microsoft.
Keywords: sitova infrastruktura; hardware; software; sluzby pocitacove site; ESX server; Microsoft