JEDEN NETRADIČNÍ SLOVÍK INICIÁLOVÝCH ZKRATEK Z OBLASTI IKT - LAVRINČÍK, Jan; NEUMANN, Karel (Trends in education, 2008)
Studie uvádí způsob zápisu, třídění a výkladu nových iniciálových zkratek z oblasti IKT. Řeší stránku vzniku, sestavení výstižné definice za použití odborné literatury a překlad. V závěru navrhuje možnosti současného využití slovníku.
Keywords: definice zkratek; iniciálové zkratky; slovník IKT zkratek.