MULTIMEDIA W PRAKTYCE SZKOLNEJ - PIECUCH, Aleksander (Trends in education, 2008)
Artykuł stanowi wstęp do rozważań nad wiedzą i stopniem wykorzystania przekazów multimedialnych przez nauczycieli województwa podkarpackiego, do wspomagania procesów nauczania. Ze względu na ograniczoną objętość artykułu, w opracowaniu zaprezentowano ilościowe wyniki badań niektórych wątków obszernej problematyki badawczej.
Keywords: media; mass media; multimedia