ŠESŤDOBÝ ROTAČNÝ SPAĽOVACÍ MOTOR - MILLY, Miron (Trends in education, 2008)
Príspevok popisuje konštrukciu a činnosť šesťdobého toroidného rotačného spaľovacieho motora s otáčavým pohybom dvojice piestov. Motor pozostáva z pracovnej skrine, dvoch otáčajúcich sa piestov a riadiaceho mechanizmu, ktorým je ovládaný otáčavý pohyb oboch piestov, klzne uložených v toroidnej pracovnej skrini.
Keywords: šesťdobý (šesťtaktný) spaľovací motor; toroidný; rotačný; piest