INFORMACNI TECHNOLOGIE V ODBORNEM VZDELAVANI EKONOMU A MANAGERU - DOSTAL, Jiri; Milan, KLEMENT; BARTEK, Kvetoslav (Trends in education, 2009)
Informacni technologie se staly hlavnim faktorem v temer kazdem aspektu nasi spolecnosti. Osobni pocitac se rozvinul do silneho nastroje pro shromazdovani, vyhledavani a dorucovani informaci a sofistikovanych databazi, ktere nam dovoluji uchovavat, verifikovat a zpristupnovat data. Site a telekomunikacni technologie nam umoznuji dorucovat a vyhledavat informace po celem svete.Manazeri a ekonomove vsech urovni by meli mit vyborne znalosti o IT. Jen tak budou schopni zlepsit komunikaci s IT odborniky a cinit presna obchodni rozhodnuti.
Keywords: informacni technologie; odborne vzdelavani; management; ekonomie; business skola.