KOMPETENCE UCITELE PRI VYUCE PODPOROVANE DOTYKOVOU INTERAKTIVNI TABULI - SZOTKOWSKI, Rene (Trends in education, 2009)
Prispevek je zameren na klicove kompetence ucitele pri vyuce podporovane dotykovou interaktivni tabuli. Konkretne se jedna o kompetence hardwarove a softwarove, tvorici propojeny komplex, jehoz jednotlive casti ovlivnuji vyslednou podobu vyuky podporovane dotykovou interaktivni tabuli.
Keywords: ucitel; vyuka; kompetence; dotykova interaktivni tabule; hardware; software.