PREZENTACIA VYTVORENEHO SOFTVERU A DALSIE PROJEKTY PRE VYTVORENIE UPLNEJ WEB-BASED TRAINIG PODPORY - BORZIKOVA, Jana (Trends in education, 2009)
V tomto druhom prispevku popisem vytvoreny softver pre dany predmet a pripravovane projekty, ktorymi doplnime laboratorium o dynamicke casti, generator uloh, kamerovy prenos pokusov, v ktorych su numericke metody vyuzivane. Nasim cielom je vytvorit uplnu web-based learning podporu pre vyucovani predmet Aplikovana matematika.
Keywords: blended learning; kniznica VBA for Application; aplikovana matematika