VIZUALIZACIA RIESENEHO PROBLEMU PRI VYUCBE TECHNICKEJ MECHANIKY - MONKOVA, Katarina; HLOCH, Sergej; MISIK, Ladislav (Trends in education, 2009)
Prispevok je venovany vizualizacii rieseneho problemu pri vyucbe technickej mechaniky ako podporneho prostriedku vykladu danej problematiky. Poukazuje na moznost vyuzitia CAD/CAM systemov aj v ramci takych predmetov, ktore na prvy pohlad s dizajnom a 3D modelovanim nesuvisia. Prispevok vznikol na zaklade priamej podpory grantov Kulturnej a edukacnej grantovej agentury Ministerstva skolstva SR - KEGA 3/5173/07.
Keywords: vizualizacia; CAD/CAM system; mechanizmus.