SEMINARNA PRACA Z MATEMATIKY A NASTROJE IT - ORSZAGHOVA, Dana (Trends in education, 2009)
Nastroje informacnych technologii su dolezitym prostriedkom na realizaciu elektronickeho vzdelavania. Okrem roznych foriem prezentacie matematickeho uciva prostrednictvom informacnych technologii je vyznamna aj spatna vazba - elektronicke testovanie a hodnotenie ziskanych vedomosti. Cielom prispevku je strucna charakteristika a analyza moznosti pouzitia nastrojov informacnych technologii pri zadani a vypracovani seminarnej prace v elektronickej forme. Hlavnym zdrojom materialu pre prispevok su skusenosti ziskane z vyucovania matematiky na Fakulte ekonomiky a manazmentu Slovenskej polnohospodarskej univerzity v Nitre.
Keywords: matematika; vyucovanie matematiky; seminarna praca; elektronicke vzdelavanie; LMS MOODLE.