HRACKY V OBDOBI PRAVEKU A STAROVEKU - POLCIC, Ludovit (Trends in education, 2009)
Prispevok sa zaobera strucnym historickym vyvinom hracky v praveku a staroveku.
Keywords: hracka; dieta; material; tvar; kultura; zvyky; vychova; vzdelavanie.