SYSTEM A STRUKTURA KOMPETENCI UCITELE - KUBRICKY, Jan (Trends in education, 2010)
Prispevek je venovan systemu a strukture kompetenci ucitele, zejmena se zamerenim na nektere v Ceske republice mene zname pojeti. Analyzuje pristupy zahranicnich autoru v dane problematice a prezentuje prislusne souvislosti.
Keywords: kompetence; kompetence ucitele; struktura kompetence.