KVALITA PEDAGOGICKYCH FUNKCI SKOLNICH INFORMACNICH SYSTEMU NA ZAKLADNICH SKOLACH V OLOMOUCKEM KRAJI - DANEK, Jindrich (Trends in education, 2011)
Clanek informuje skolnim informacnim systemu (IS) v navaznosti na projekt studentske grantove souteze, ktery se blize zabyva pedagogickymi funkcemi skolniho informacniho systemu. Informuje o cili projektu a zpusobu reseni. Projekt je zameren na zakladni skoly v Olomouckem kraji.
Keywords: Skolni informacni system; pedagogicky informacni system; kvalita.