OVERENIE MODELU "INOVÁCIA EXPERIMENTÁLNEJ PRÍPRAVY ŠTUDENTOV FYZIKY" V E-LEARNINGOVEJ FORME - HORVÁTHOVÁ, Daniela (Trends in education, 2011)
V príspevku prezentujeme tvorbu e-learningového vzdelávacieho materiálu a jeho overenie v praxi. Výučbový materiál bol vytvorený pre vybrané kapitoly predmetu "Úvod do experimentálnej fyziky", ktorý je vyučovaný v zimnom semestri prvého ročníka štúdia fyziky.
Keywords: E-learning; LMS Moodle; interaktívny učebný text.