LESNI MATERSKE SKOLY - NOVE MOZNOSTI ROZVOJE DETI MS - KVAPIL, Ludek (Trends in education, 2012)
Prispevek se opira o lesni pedagogiku a zabyva se vzdelavani deti MS v LMS.
Keywords: lesni pedagogika; lesni materska skola; environmentalni vzdelavani; zivotni prostredi; prakticke cinnosti.