DISTANCNI VZDELAVANI A E-LEARNING NA VYSOKE SKOLE - HENDRYCH, Lumir (Trends in education, 2012)
ROHLIKOVA, L., VEJVODOVA, J. Vyucovaci metody na vysoke skole. Praha: Grada Publishing, 2012. 288 s. ISBN 978-80-247-4152-9.