VYUZIVANIE INFORMACNO-KOMUNIKACNYCH TECHNOLOGII NA STREDNYCH SKOLACH OCAMI STUDENTOV - GERHATOVA, Zaneta (Trends in education, 2013)
21. storocie prinieslo velky rozmach vyuzivania informacno-komunikacnych technologii, ktore nachadzaju uplatnenie v roznych oblastiach zivota. Vo vychovnovzdelavacom procese su velmi vyznamnym prostriedkom jeho modernizacie. V prispevku prezentujeme cast graficky vyhodnotenych vysledkov prieskumu, ktore sa tykaju vyuzivania informacno-komunikacnych technologii na strednych skolach. Prieskum sme realizovali v akademickom roku 2011/2012 na vzorke 131 studentov v Slovenskej republike.
Keywords: informacno-komunikacne technologie; interaktivna tabula; dotaznik