EXPERIMENTALNI OVERENI UCINNOSTI VYUKY PSANI NA KLAVESNICI - MADLOVA, Iva (Trends in education, 2013)
Prispevek popisuje realizovany pedagogicky experiment, jehoz cilem bylo overit ucinnost vyuky psani na klavesnici u zaku 6. tridy zakladni skoly. Pri vyzkumu byl aplikovan experimentalni plan s pouzitim pretestu i posttestu. Pro ziskani vyzkumnych dat byl pouzit test rychlosti, ktery byl nasledne statisticky vyhodnocen.
Keywords: psani na klavesnici; experiment; test rychlosti