SEBEREFLEXE ZAKA V TECHNICKE VYCHOVE NA PRIMARNI SKOLE - CASTKOVA, Pavlina; STOLINSKA, Dominika (Trends in education, 2014)
Prispevek prezentuje vyznam sebereflexe zaka rizene ucitelem jako nedilnou soucast edukacniho procesu na primarni skole. Problematika je resena v kontextu technicke vychovy a jejich specifik na podklade aktualnich vzdelavacich trendu v dane oblasti. Zamerem prispevku je poukazat na vyznam sebereflexe zaka ve snaze o mozne zkvalitneni edukacniho procesu prostrednictvim navodnych sebereflektivnich polozek formulovanych na trech urovnich - kognitivni, behavioralni, afektivni.
Keywords: technicka vychova; sebereflexe; primarni skola; hodnoceni.