VYSLEDKY PRVNIHO ROKU RESENI PROJEKTU "CAD" - Milan, KLEMENT (Trends in education, 2014)
Clanek predstavuje vysledky a vystupy realizovanych aktivit v ramci prvniho roku reseni projektu CAD - pocitacem podporovane technicke kresleni do skol, ktery je spolufinancovan Evropskym socialnim fondem a statnim rozpoctem ceske republiky. Tento spolecny projekt Katedry technicke a informacni vychovy PdF UP v Olomouci a partnerskych skol (viceleta gymnazia) je zameren na podporu aktivit metodickeho tymu pri inovaci vyuky realizovane na gymnaziich s cilem zkvalitneni vyuky v oblasti prakticke aplikace matematiky a chemie za vyuziti pocitacem podporovaneho technickeho kresleni.
Keywords: Autodesk AutoCAD; aktivity projektu; metodicka priprava; vzdelavaci modul.