VIRTUALNI UCITEL - DIAGNOSTIKA PROBLEMU - Waldemar, LIB (Trends in education, 2014)
Tento clanek zameruje svou pozornost na rozvoj modernich technologii, ktere mohou byt pouzity ve vzdelavacich procesech na vsech urovnich vzdelavani. Poukazuje take na skutecnost, ze vyzkum jejich moznosti musi byt proveden v souladu s cilem jejich pouziti.
Keywords: vzdelavani; e-vzdelavani; informacni technologie.