NAZOR STUDENTOV NA PREDMET CHEMIA - SKUMANIE POMOCOU TESTU NEZAVISLOSTI - Vladislav, BIBA; KLEPANCOVA, Michaela (Trends in education, 2015)
Prispevok popisuje vysledky prieskumu medzi studentmi na VSTE v Ceskych Budejoviciach, v ktorom bol pomocou dotaznika zistovany ich vztah k chemii. Zamerali sme sa hlavne na hladanie suvislosti medzi odpovedami na otazky dotaznika pomocou statistickeho testu nezavislosti.
Keywords: chemia; dotaznikovy prieskum; test nezavislosti.