UKAZKA ZABEZPECOVANIA KVALITY VYUCBY TECHNICKYCH PREDMETOV NA VYSOKYCH SKOLACH - HASKOVA, Alena; Peter, KUNA; Eva, MALA (Trends in education, 2015)
V prispevku autori popisuju obsahovu napln medzinarodneho projektu zameraneho na modernizaciu terciarneho vzdelavania v cielovych krajinach (Armensko, Gruzinsko, Ukrajina). Kvalita vyucby technickych predmetov je v danom projekte zabezpecovana vytvorenim prakticky orientovanych sylab a modulov v prostredi vstavanych (embedded) systemov a nasledneho vytvorenia laboratorii vzdialenych experimentov v partnerskych instituciach.
Keywords: zabezpecovanie kvality vzdelavania; vyucba technickych predmetov; terciarne vzdelavanie; medzinarodne projekty.