INFORMACNI A KOMUNIKACNI TECHNOLOGIE A STUDENTI - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2015)
Prispevek prinasi vysledky setreni, ktere se zabyvalo zpusoby vyuzivani informacnich a komunikacnich technologii studenty v kombinovane a prezencni forme studia. Uvedeny jsou rozdily mezi uvedenymi skupinami studentu.
Keywords: informacni a komunikacni technologie; Internet; studenti; studium.