KLUCOVE KOMPETENCIE ZIAKOV V REFLEXII TECHNICKEHO VZDELAVANIA - VALENTOVA, Monika; BRECKA, Peter (Trends in education, 2015)
V prispevku sa zaoberame rozvojom klucovych kompetencii ziakov v predmete Technika, prostrednictvom nami navrhnutych vyucbovych modelov s interaktivnou tabulou. Na konkretnom tematickom celku poukazujeme na moznosti rozvoja vybranych klucovych kompetencii kompatibilnych so systemami klucovych kompetencii v statoch OECD a EU.
Keywords: klucove kompetencie; technika; interaktivna tabula.