VYBER A IMPLEMENTACIA E-LEARNINGOVEHO SYSTEMU - SITAS, Juraj (Trends in education, 2016)
E-learningovy system uz nie je len nastroj, ktory je pouzity na distancne vzdelavanie, ale je pouzivany aj ako doplnok pre prezencne vzdelavanie. Pri navrhu implementacie systemu LMS je potrebne zvazovat viacero faktorov, ktore priamo alebo nepriamo ovplyvnuju uspesne nasadenie systemu LMS. Preto je projekt implementacie systemu LMS jeden z najdolezitejsich a mal by zvazovat existujuce podmienky, ale aj buduce smerovanie pouzitia takehoto systemu. Prispevok sa zameriava na teoreticku analyzu navrhu implementacie systemu LMS pre skoly.
Keywords: e-learning; implementacia; sprava